Skip to main content

VOC bezocht door docenten uit Indonesië

sandra
09 november 2017

Elf docenten uit Indonesië hebben in de week van 1 november een bezoek gebracht aan Nederland. Eén van de onderdelen van hun programma was een bezoek aan VOC.

Bij VOC in Nieuwegein kregen de docenten een rondleiding langs de verschillende trainingen. Zo kregen ze een eerste kennismaking met Audatex, in Indonesië worden calculaties nog altijd op de achterkant van een sigarendoosje gemaakt. Maar ook volgden de docenten een stukje praktijk van de training ADAS en kregen ze uitleg over het afstelbord. In de werkplaats werd een rondje gemaakt langs de aanwezige uitdeukgereedschappen. Ook werd een bezoek gebracht aan de training hybride verbindingen, hierna werden bij een aantal carrosserieën in de werkplaats de verbindingen bekeken.

De volgende dag waren de docenten te gast bij de school voor autospuiten en schadeherstel in Boxtel. Hier werd de unieke scholingsmethode van theorie en praktijk op één schooldag uitgelegd en hebben ze leerlingen aan het werk gezien in de werkplaats.

Zelf mochten ze ook hun skills tonen, zoals uitdeuken zonder spuiten en het spuiten van een voorscherm. De docenten waren onder indruk van onze uitrusting en manier van opleiden.

 

Created

Gerelateerde artikelen